Familjeliv

Vaccination

Hej raringar! Idag har det varit fullt upp, från morgon till kväll..puh! Vi kom precis från vaccinationscentralen, barnen tog den sista dosen av sprutan twinrix. Julia var jätte rädd och blev väldigt ledsen, jag satt länge och förklarade för henne att det var viktigt att göra sprutan om man vill resa utomlands och inte behöva vara orolig för att bli sjuk. Till sist lugna sig lilla snäckan och sa att hon var redo 🙂 Maja var inte alls rädd. Julia ville att Maja skulle göra den först så att hon kunde se om det gjorde ont på henne. Maja satt och låtsades som ingenting när hon tog sprutan, allt för att Julia inte skulle bli rädd, men erkände sedan att det minsann gjorde ont. Älskade Maja!  T höll Julia och jag räknade med henne tills det var färdigt. Lite svettigt var det, men skönt att det är över nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *