Lifestyle,  Mat,  Restaurangbesök,  Travel,  Vintips

Tjingeling!

Helgen susade förbi och vips så är det redan söndag! 🙂 Tänk att det går lika fort varje gång 😉

Igår var bästa mormor här hemma och passade skatterna och vi bestämde träff med ett par vänner som vi inte har sett på länge. Hela morgonen ösregnade det men på kvällen klarnade det upp och solen kom fram så vi bokade in oss på Årstiderna by THE SEA, som med sitt läge för tankarna till Marbella. Verkligen det bästa och mysigaste stället på sommaren om du frågar mig, btw.

Vi började med en fördrink innan maten och denna här som var gin and tonic var lite annorlunda, servitören kallade den för Japansk gin and tonic, var så himla god!

Den här restaurangen ligger precis vid hamnen så du har utsikt över havet och alla båtar som lägger till här. Det är främst en fisk-och skaldjursrestaurang, men man kan få beställa en god köttbit om man önskar det.

Vi som älskar fisk och skaldjur valde förstås en massa smårätter, bl a ostron (vår favorit), havskräftor och blåmusslor i gräddigt vitvinsspad.

Och hummer! Mums!

Personalen var mycket vänliga och hjälpsamma och till maten blev vi rekommenderade Andreas Pieplows champagne som var verkligen supergod. När nästa flaska kom på frågan så gav alla bara tummen upp, .

 

Det blev en supermysig kväll och vi satt kvar inpå småtimmarna innan taxin hämtade upp oss.

Vädret var verkligen härligt och vi satt ute på terassen intill segelbåtarna.  Vid kallare väder så kan man sitta inne i restaurangen och det blir faktiskt lika mysigt.

Till efterrätt åt vi creme brulee med färska bär och killarna drack en god whisky  🙂

BytheSea blir man aldrig besviken och även denna kväll blev en supermysig kombination av en härlig matupplevelse och sydeuropeisk atmosfär.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *