Familjeliv

Stress…

Hej i stugorna!

Frånvaron här beror på för mycket som händer just nu, ibland blir det bara så och då hinner jag inte med bloggen. Att blogga ska vara roligt och absolut inte det minsta stressigt, det lovade jag mig själv innan jag började att blogga 🙂 Jag har en förmåga att alltid bli lite övermanisk i allt jag gör, ett arbete blir ett liv för mig och jag tar med det ända till sängen när jag sover. Men jag måste koppla bort saker jag inte kan styra över så jag längtar extra mycket till spa med T snart, jag känner att jag verkligen behöver det, att bara koppla bort, att bara vara… 🙂

 

 

Jag och lilla skatten idag ❤

Fina rosor som T kom hem med idag, passar så fint i min iitala vas 🙂

Nya PLAZA i sängen innan jag stänger min 2 blå för ikväll!

Puss o kram!

/E

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *