God morgon lillördag!

Har inte hunnit att kika in här på några dagar men dagarna rullar på i ett väldigt högt tempo och jag hinner liksom inte med.

Idag vaknade vi till minus grader och snö, skatterna är glada och jag måste erkänna att detta vädret är så mycket bättre än regn och blåst. Dock längtar jag lite till våren måste jag nog erkänna. Jag känner mig fortfarande småförkyld och trött men helt ok för övrigt. Har inte börjat träna än då denna förkylningen håller i sig….

Från det ena till det andra så är jag ganska trött på mitt korta hår och har bestämt mig att låta håret växa ut och bli riktigt lång. Jag vill ha det så där långt och fint som jag hade när jag gick i gymnasiet. 🙂 Mitt hår växer ju supersnabbt så till nästa vinter borde det vara ganska så långt tänker jag. Dessutom så ska jag inte ha lugg mer, har haft det i så många år och är också trött på det! Vi får se om jag håller ut eller tröttnar och klipper lugg igen 😉

Ha nu en fin lillördag så ses vi snart igen!

Kram/E