God morgon cupcakes!

Yes det är äntligen fredag! Bilden är från igår (instagram) när jag fikade, idag är det full rulle som gäller.  😉 Massa jobb och annat roligt står på schemat! Jag är lycklig ända in i själen och tacksam såklart för allt ❤️

Denna veckan har svischat förbi i en rekord fart, jag har varit lite små förkyld och inte kunnat träna men nu mår jag mycket bättre och tänkte försöka ta tag i träningen nästa vecka. Tänkte att jag skulle köra i början med en p

PT för att komma igång, ska höra med Andreas om han vill hjälpa mig. När jag tränar mår jag som bäst och träning är så himla beroende om man älskar det såklart 😉 Jag har ju tränat hela mitt liv från och till och min kropp blir ju väldigt glad när jag är igång 🙂

Den sista tiden har vi även börjat lägga oss väldigt tidigt på vardagarna och vilken skillnad det är när man vaknar på morgonen och är så där superutvilad! Bästa ju!

Nu är det jobb! Ha en fin fredag!

Stor kram/E