img_1003

På väg hem, så himla trött idag….

Tur att vi ska till Angi ikväll och äta middag, skönt att slippa laga mat! 🙂

Våra män ska nämligen spela pingis och vi passar på att umgås lite sådär spontant mitt i veckan 🙂

Jag har funderat mycket på livet den sista tiden, allting går ju så fort och man behöver verkligen stanna upp ibland och reflektera lite.

Jag har alltid drömt om en egen liten familj och att få bli Mamma. Det är så stort, mycket större än jag hade kunnat någonsin ana eller drömma om. Värst är all oro som man känner. Världen ser inte ut idag som jag önskar och det gör mig väldigt rädd.  Det bästa är kärleken till barnen, den största och mäktigaste jag någonsin har upplevt. Älskar dom så mycket att det gör ont.

En dag sitter jag där om jag har tur att få leva länge och ser själv på andra föräldrar som stressar på morgonen och lämnar sina barn till skolan. Och minns hur det var för mig, för oss när vi var unga och när vi var där. Då kommer jag nog som så många andra äldre ha glömt hur intensivt det var, när jag stressade hem, lagade mat, läxor, aktiviteter och hur ofta jag var trött.

Då kommer jag längta tillbaka.❤️