Middag

Åkte till konsum  med tjejerna för att handla lite varor som fattades till dagensmiddag. I dag blev det pasta med pesto och stekt kycklingfile, i bland har jag parmaskinka eller räkor istället och skatterna älskar det också.  Enkelt, snabbt och gott! Nu gör vi oss klara för att åka till skolans årliga bazar. Hörs sen!

 

 

 Enkelt, snabbt och gott!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Middag”

 1. Profilbild för Anna
  Anna

  Skriv gärna recept, jag är så dålig på att laga mat skulle vara kul att testa något nytt

  1. Profilbild för ewasverklighet
   ewasverklighet

   Koka pasta och blanda sedan i pesto. Skär kycklingfilen i tunna skivor, krydda efter din smak och stek i pannan. Skivad parmesan ost ovanpå , lite ruccola salad, tomater, soltorkade tomater och oliver. Voilá, färdigt att avnjutas 😉 Jätte enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *