img_0813

Vi kom precis hem från våra fina vänner då vi blev bjudna på en spontan fika efter jobbet.

Mormor kom förbi för att passa våra skatter och vi körde i väg. Mysigt att träffas så där spontant i veckan 🙂

Allt gick bra hos veterinären idag och Wilma mår bra. Han undersökte henne noga och det är förmodligen bara allergi eller lite svamp som hon har fått.  Veterinären misstänker att hon kunde fått det när vi duschade henne och använde fel tvål och dessutom så kanske vi inte sköljde henne ordentligt efteråt. Wilma har ju vit päls och blir smutsigt rätt så lätt då hon älskar att rulla runt i gräset och som ni vet så älskar jag att ha det fint och städat här hemma och då måste jag duscha henne direkt när hon kommer in (inte varje dag såklart ;). Nu i somras så tog Wilmas hundtvål slut och vi glömde att köpa ett nytt och då använde jag ett helt annat som vi hade här hemma och den passade nog inte hennes päls så bra och då framkallade den allergi. Så dum man känner sig, stackars vår fina Wilma!

Nu har vi fått ett nytt tvål och den ska fungera lite som ett läkemedel mot allergin och då måste vi duscha henne två gånger i veckan (minst tre veckor för att den ska hjälpa). Sedan är det återbesök igen för att se om det har blivit bättre.

Nu kallar sängen! Gäsp så trött jag är!

God natt och sov gott!

I morgon är det fredag!

Kram

/E