img_0766

Hej och välkommen fredag!

Idag har jag min fina nya mysiga kofta från By Marlene Birger och tisha från Ralph Lauren, älskar höstkläder!

Igår la vi oss väldigt tidigt så jag känner mig superutvilad och dessutom är det fredag, hur härligt är inte det!

Vet ni för någon vecka sedan så köpte vi en riktigt bra vloggkamera och den tänkte jag faktiskt testa snart, bra va 😉

Det kommer bara att kännas lite konstigt att höra min egen röst hela tiden men vi får se om jag kommer att gilla det här med vlogg. Jag läser knappt några bloggar just nu men älskar att kika på andras (helst familjevloggar) vloggar i stället, jag har två familjer som jag regelbundet följer och tycker att det verkar superroligt.

Sedan får stora skatten lära mig att redigera video för hon är jätteduktig och jag kan typ inget om redigering 😉

Men håll utkik för snart så kanske det dyker upp en video här på bloggen 😉

Ha en fin fredag vänner!

Kram/E