IMG_7170

IMG_7171

IMG_7181

IMG_7179

Ut och gå med Wilma, det är lite av Wilmis favoritsyssla. Wilma är jättestark för att vara en liten hund och lilla skatten klarar inte alltid av att hålla i henne, Wilma är super bestämd och envis ibland, hon vet precis vilken runda hon vill gå 😉

Hej vacker!

Gäääsp vad trött jag är idag, ingen energi till något alls just nu.

Stora skatten är iväg på tennis och jag och lilla skatten tog en lång promenad med Wilma, strax ska jag hoppa i finkläder och fixa mig fin för vi är nämligen bjudna till vänner ikväll. Ska bli himla mysigt 🙂

Annars har det inte hänt så mycket denna veckan förutom jobb och massa aktiviteter, vi har smått börjat fundera på semester nu i sommar (gillar att var i tid), skatterna och T vill åka tillbaka till Rhodos, jag däremot är jättesugen på Italien 🙂 Vi får se vad det blir av, blir kanske också en runda till Polen denna sommar 🙂

Måste rusa!

Ha en fin kväll!

Kram/E