Familjeliv,  Mat

Dålig fisk!

God kväll i stugorna 🙂

Här är en trött mamma som landade i soffan precis. Vi har haft mormor och morfar på besök idag så det har varit en full rulle. Skatterna sover sen minst en timme tillbaka och jag tänkte mysa med T innan vi också somnar denna onsdagskväll 🙂

Måste bara berätta….

Idag när jag skulle laga middag från Linas matkasse blev jag riktigt besviken! Det var torsk som stod på menyn och det verkade riktigt yummy. Men redan när jag tog ut fisken ur kartongen luktade det skumt, då vi äter mycket fisk här hemma kändes det inte rätt på något sätt. Jag tillagade den i ugnen enligt receptet och när jag skulle servera den till familjen stinkte den riktigt illa, typ mögel eller något åt detta hållet. Min pappa som aldrig klagar på mat, han äter typ allt, tyckte att det här var inte ätbart. Jag slängde allt bums! Riktigt besviken blev jag! Tur att jag hade kyckling i kylen som jag kunde fixa snabbt i stället. Vi mailade Lina men har inte fått någon svar än…riktigt dåligt tycker jag!

Jag la upp på talriken och fick slänga allt några sekunder efter 🙁

Funderar på att inte beställa därifrån mer! Lina, det här var ju inte bra!

Nej nu ska jag sluta klaga och ta hand om min man istället 😉

Nattakramar/E

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *