IMG_3667

IMG_3702

IMG_3703

Bästa rose champagne, Moët & Chandon.

IMG_3670

Nyårsdukning gick i rosa och guld.

Dukade fint med Mateus porslin som jag älskar. Guldiga ballonger fyllde vi med heliumgas på Partyland.

IMG_3690

Finaste skatterna hade söta klänningar från Tommy Hilfiger och jag en gammal svart klänning som jag hittade långt i garderoben 🙂 Måste dock konstatera att jag har gått upp nästan tre kilo detta jullov och det blir massssssa träning pronto!’

T saknas på bild, måste få till en riktigt familjebild nästa gång!

IMG_3676

IMG_3709

IMG_3731

Hej söta!

Kikar in lite snabbt innan det blir pizzabakning och familjefilm med skatterna så här på årets första dag 🙂 Gårdagskvällen blev lugn, men en väldigt mysig trerätters middag tillsammans med familjen och min mamma och pappa innan tolvslaget. De sista åren har vi alltid varit och festat och dansat hos Bernardo och Veronika men i år kände vi att vi gärna ville vara hemma och bara ta det lugnt. Saknade dock Angi och Björn! 🙂

Undra vad 2015 har att erbjuda… förhoppningsvis så blir 2015 ett riktigt toppen år på många sätt och vis både för mig, min familj och för er alla som jag verkligen önskar det allra bästa!

God fortsättning, så hörs vi snart igen.

Kram/E