Jag kom precis på att jag helt glömt bort att visa vad jag shoppade i Taxfreen under Mallorca resan. Det blev lite nytt parfym, Escadas Limited Edition Cherry in the Air blev en av de som fick följa med hem.

Escada lanserar varje år en ny sommarparfym, som oftast är fruktigt och sött. Årets version heter Cherry in the Air och här kan vi snacka kärlek vid första sniffet. En del körsbärsparfymer kan dofta för plastigt och konstgjort men det tycker jag inte att den här gör. Den har en bra balans mellan sötma och friskhet och körsbärsdoften påminner dig av en blandning av solmogna svarta körsbär, saftiga hallon, mandarin, citrus, kokos, marshmallow och varm vanilj. YUMMIE!

En riktigt sommardoft!

IMG_0101

clean-cotton-t-shirt-edp-60-ml-4023791160-hires

Köpte också Clean cotton T-shirt parfym till mig och min söta mamma, men den har jag inte öppnat än men ska tydligen lukta precis som manens eller pojväns t-shirt som man älskar att stjäla 🙂

Nattakramar fina ni! Jag forstsätter att mysa med min fina T….älskar semester dagar 🙂

/E