IMG_9933

IMG_9934

IMG_9936

Saknar finaste Mallorca så mycket! Cala Masquida på kvällen.

God kväll!

Sitter och drömmer mig bort, tänker på vår semester på Mallorca. Det var så fint och mysigt ställe 🙂

Första gången jag var på Mallorca var när jag var 18 år gammal och åkte iväg med en kompis. Vi hamnade på Alcudia och hade så roligt. Vi lärde känna många nya människor och allt var bara så underbart. Är man bara 18 år känns det som man är odödlig och har hela livet framför sig…och det har man faktiskt ju 😉

Året därpå träffade jag min T och vi reste till Mallorca tillsammans, vi reste till magaluf till ett underbart hotel som låg uppe på klippan och hade utsikt över havet. Nykära och jätteförälskade…minns det som det var igår….och redan då visste jag att det vi hade var något alldeles speciellt ❤

Min T… Du gör mig lycklig inne i hjärtat. ❤

Alla dessa minnen kommer jag att spara för alltid!

 Jag är extremt tacksam över min lilla familj, hur bra vi har det tillsammans och att jag går till jobbet med ett stort leende varje dag.

Och jag ser framemot alla nya minnen vi fyra kommer att skapa tillsammans! Det är det viktigaste för mig. Att det är vi. Att vi som familj alltid går först! ❤

Nu ska jag fortsätta att kika på lite nya resmål med min älskling 🙂 Karp Verde och Dubai låter väldig lockande 😉

Kram och God natt!

/E