Familjeliv

Ett stort ansvar och allrummet

Måndag idag och freezing ute. Brrr! Det har varit lite tyst på bloggen, vilket betyder att här hemma är det fullt upp 🙂 Inte trodde jag ens i min vildaste fantasi att det skulle vara så mycket jobb med en liten valp…Puh säger jag bara!!! Nu förstår jag varför mina föräldrar aldrig ville köpa en hund när jag var liten….det är ju ett heltids jobb med en så liten busig valp. Missuppfatta mig inte fel, hon är jätte go och härlig på alla sätt och vis och vi är totalt förälskade i Wilma….men hon är fortfarande jätte liten och väldigt beroende av oss. Så idag är jag ledig och under veckan ska min mamma sitta barnvakt med vår lilla Wilma 😉 Så småningom när hon börjar känna sig trygg ska vi börja att lämna henne korta stunder själv, så att hon vänjer sig att vi kan försvinna lite då och då men kommer alltid tillbaka. 🙂

 

Annars har vi hållit på i allrumet hela söndagen. Vi är nästan färdiga, bara några små detaljer som fattas… En ny matta, en stor spegel, en skön fåtölj och lite färska krispiga blommor 🙂

Ha nu en mysig dag raringar så ses vi snart igen!

Kram/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *