Familjeliv

Bästa man

Hej! Jag måste bara skryta lite…

Jag har sagt det förr men jag säger det mer än gärna igen. Jag har utan tvekan världens bästa man. Han brukar läsa min blogg när han är på jobbet och av någon anledning kikade han in och fann min önskelista. Igår när jag sitter på jobbet får jag ett sms från LOUIS VUITTON Stockholm om att det finns ett paket på posten som ska hämtas ut. Gissa om jag blev glad! Direkt efter simningen med vår stora skatt körde jag raka vägen till posten för att hämta ut paketet. Angelina och Bella fick också följa med som var och simmade, innan jag körde de hem, kunde inte hålla mig liksom 😉

 

 

I paketet var det denna skönheten som var gömd…

 

 

LV speedy 30 i damier azur med mina initialer 🙂 Och ni kan ju gissa om jag blev glad när jag öppnade det!

Skatterna tyckte att väskan var så fin. Mina Sessor kommer att uppskatta när de blir äldre att deras mamma älskar och samlar på fina väskor 😉

Så här fin är den i dagsljus 🙂 Jag kommer att vårda denna skönheten med en massa kärlek  😉

 Min man, han är helt fantastisk min fina underbara T, inte bara för att han skämmer bort mig med en massa fina paket han är helt enkelt den bästa mannen och pappan i världen! Tack älskling, du är bäst!

/E

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *