Familjeliv

Regn och julfest

Hej lördag!

Idag spöregnar det och ni kan bara tänka er hur deprimerade det är! Ni som känner mig, vet att jag älskar alla årstider och alla väderlekar, varje årstid och varje väderlek har sin charm. Är det vinter så ska det vara vinter på riktigt tycker jag, med allt vad som hör vinter till…dvs snö och kyla. Jag har varit så glad att snön hade kommit  till skåne i år också….men när jag vaknade idag och såg regn har jag förlorat julkänslan totalt!  T kollade väder för nästa vecka och sa precis, älskling det kommer mer snö och minus grader i veckan!  Vi håller tummarna för det!

Nu ska vi strax klä julgranen och sedan ska vi göra oss fina och gå på julfest till Familjen P. Hoppas att lite julkänsla infinner sig då 😉

 

 

Trevlig lördag!

/E

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *