Familjeliv

fint vin

 

 

 

Igår delade jag och T på en flaska  vitt vin från 1989, vi bestämde att det var på tiden att öppna den 😉 Det är ett tillfälligt parti och det går inte att beställa det någonstans. Endast 800 flaskor såldes på systembolagret och det är sånt man drycker endast för ren njutnings skull. Under februari 2011 så lanserade systembolaget ett antal exklusiva viner, bla detta, T passade på då att köpa hem 6 stycken när jag fyllde år. 1-2 gav vi bort som present till vänner och familj och de övriga drack vi upp, förutom då den sista flaskan som blev kvar. Igår bestämde vi att det är nyår och vad passar bättre om inte ett glas fint vin 😉

Natta kramar fina!

Nu blir det någon bra film innan jag stänger mina 2 blå 🙂

/E

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *