Familjeliv

Presidentvalet i usa

Följer ni presidentvalet, debatterna mm.  vill ni att Barack H. Obama vinner valet inatt? ”Hejar du på Obama eller Romney?” Obama har gjort en bra kampanj, han är väl förberedd och har varit säker i de senaste debatterna, jag gillar Obamas åsikter. Han verkar jobba hårt och är målmedveten samt tycks ha en sund grundinställning till människors lika värde. Det tar nog tid att jobba in sig och sina idéer i det amerikanska samhället. Jag tror, om inget oväntat sker, så vinner Obama i natt.

Jag tycker dessutom att hans familj utstrålar mycket genuin kärlek till skillnad från alla andra tidigare utgåvor av so happy ”first family” Dessutom har han inte drabbats av några politiska eller personliga skandaler.

 

 

Nej hör ni, jag tror bestämt att jag inte orkar sitta uppe och följa valvakan, här är en trött mamma som behöver samla en massa sömn.

Natta Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *