Mode & Stil

Odd Molly

Hej Tisdag!

Idag har jag inte hunnit med bloggen, varit hemma med lilla skatten som fortfarande har lite feber.  Mormor kom på besök och sedan ringde Angelina och ville ses, så jag åkte och hämtade henne och sedan åkte vi tillsammans för hämta kidsen på skolan. Barnen lekte och hade skoj och vi vuxna pratade på. Sedan åkte vi för att simma med våra stora tjejer. Nu har jag landat i soffan, surfar lite och kollar mina favorit bloggar. Fick mail från country dreams om att man kan förboka Odd Molly Pre spring 2013, oj vad mycket fint jag hittade! Har tröttnat lite på Odd molly kläder men jag är rakt av helsåld!!! På Odd Molly spring summer 2013. 🙂  Nu jäklar pratar vi det Odd Molly som jag blev kär i, så som jag vill ha plaggen, udda, speciella och romantiska.

 

 

 

 

Alla bilder kommer från Country Dreams.

Nu ska jag värma lite glögg och sätta mig framför brasan som T precis tänt 🙂

Önskar er en fin kväll!

Kram/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *