Familjeliv

Emporia

Fredag-Måndag, ja så känns det…helgerna går skrämmande snabbt.  Denna helgen har varit lagom lugn och lagom aktiv, en hälsosam blandning. Nästa helg är Julias kalas och jag har så mycket att fixa denna veckan!

Idag åkte vi iväg till Emporia för första gången. Intrycket är att det är enormt stort och att det även idag var grymt mycket människor. Men utbudet av affärer är inget som kommer att få mig att åka dit snart igen. Saknar fler butiker med fina barnkläder. Fanns inte många restauranger heller att välja på och min cesarsallad var inget vidare, fick inte ens parmesanost. Barnen blev i alla fall glada att lilla glassfabriken hade öppnat på emporia, de har ju världens godaste glass 🙂 Sephora öppnar dock i December. Allt som allt, så är jag inte alls imponerad.

Nu ska vi mysa och tända i braskaminen och äta kräftor till solsidan 🙂
Önskar er en trevlig söndagskväll!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *