Dagens Ewa,  Familjeliv

Torsdag

Puh! Vilken morgon. Idag är det fotografering på skolan så vi fick vakna extra tidigt för att fixa Prinsessorna 😉 Kläderna köpte vi redan i början av veckan som de själva fick välja, så denna biten var klart. Men håret skulle fixas, de kunde inte bestämma sig, rakt eller lockigt, uppsatt eller nersläppt. Ja man undrar ju hur det kommer att bli när dom blir tonåringar 😉 Bilder på finaste skatter kommer lite senare.

På lunchen ska jag köra mina föräldrar till flygplatsen och sedan snabbt på utvecklingssamtal med Majas fröken, så vi hörs lite senare!

 

Idag har jag på mig stickat klänning från Filipa K, leggins Gina, skor scorett, sjal Burberry, väska Louis Vuitton och jacka Saki.

Morgonkramar från mig!

4 kommentarer

  • ewasverklighet

   Ja jag vet, jag har varit jätte dålig med dagens men hinner inte alltid att foto mig själv på morgonen 😉 Tycker dock om när andra visar dagens outfit!

 • citymom

  Fin du är! Love din scarf =)
  Vad gulligt med fotografering, längtar tills min prinsessa ska ha det. Njut så länge dom vill att du ska hjälpa dom =)

  • ewasverklighet

   Tack snälla! Ju jag njuter och bara älskar det såklart 🙂 Tiden går så fort, minns när mina sessor var så små som din lilla sessa är nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *