Mode & Stil

Mulberry Bayswater

Jag gillar denna här väskan från Mulberry, Bayswater Mini croc print. Jag har inte sett den i verkligheten, skulle jätte gärna vilja känna och klämma på den, hoppas den finns i Malmö på iissa. Jag har bestämt mig att köpa bayswater i svart alla fall. Min nästa mulberry väska blir en Daria medium hobo i färgen oak.

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

 • Anna

  Den finns i butik om den nu inte är slutsåld :)) Den andra var också jätte fin :)) Försök pruta när du kommer dit, haha säg att du vill ha kompisrabatt så gör folk när dom kommer till Scorett hahaha värt ett försök :p

  • ewasverklighet

   Ringde idag till iissa och hon sa att dom har den inte inne i butik, man måste beställa den och lägga en handpenning 🙁 Men jag vill se den innan jag bestämmer mig….

   • Anna

    ojdå annars kan man ju alltid åka över till DK och titta på den där, men ring innan så du vet att den finns där, kan hänga med om du vill :)) titta på den innan du bestämmer dig, för du vet hur det där med bilder är, kan se helt annorlunda ut i verkligheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *