Familjeliv,  Shopping,  Skönhet

Decléor

Jag har beställt lite nya hudvårdsprodukter från Decléor, det  är ett franskt företag vars produkter bygger mycket på aromaterapi. Så här står det om detta märke – 100 % naturliga, 100 % rena och 100 % effektiva essentiella oljor, fria från färgämnen, syntetiska parfymämnen och konserveringsmedel. Jag har använt Decler för några år sedan i nästan 2 år, jag var jätte nöjd men ville byta till något annat efter 2 år. Min svägerska tipsade mig om Beauty Planet som har jätte bra priser på just Decléor, så nu har jag klickat hem serum, dagkräm, nattbalsam, ögonkräm och rengöringsprodukter från  Decléor 🙂 Hoppas att de kommer snart 🙂

 

 

Nu ska vi krypa ned tidigt under täcket. Sov gott och vi ses imorgon finingar!

KRAM

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *