Decléor

Jag har beställt lite nya hudvårdsprodukter från Decléor, det  är ett franskt företag vars produkter bygger mycket på aromaterapi. Så här står det om detta märke – 100 % naturliga, 100 % rena och 100 % effektiva essentiella oljor, fria från färgämnen, syntetiska parfymämnen och konserveringsmedel. Jag har använt Decler för några år sedan i nästan 2 år, jag var jätte nöjd men ville byta till något annat efter 2 år. Min svägerska tipsade mig om Beauty Planet som har jätte bra priser på just Decléor, så nu har jag klickat hem serum, dagkräm, nattbalsam, ögonkräm och rengöringsprodukter från  Decléor 🙂 Hoppas att de kommer snart 🙂

 

 

Nu ska vi krypa ned tidigt under täcket. Sov gott och vi ses imorgon finingar!

KRAM

 


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Decléor”

 1. Profilbild för Anna

  Har decleor serum?

 2. Profilbild för ewasverklighet
  ewasverklighet

  Ja deras olja är serum, finns för olika hudtyper. 🙂

 3. Profilbild för Anna

  Det visste jag inte fick höra stt oljan ska man använda under vintertid.

 4. Profilbild för ewasverklighet
  ewasverklighet

  Nej, du använder några droppar av oljan under din dagkräm, det är ett serum fast med olja i. Jag älskar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *