Familjeliv,  Inredning,  Mode & Stil,  Shopping

Onsdag Kväll

“God kväll alla”  Tittar in och önskar er en bra onsdagkväll! Jag åkte iväg efter jobbet en liten stund till stan med min mamma för att titta lite på vårkläder, hittade dock inget som jag verkligen fastnade för! Tur är väl det 😉 Hittade bara ett par jeans till Maja och en topp med fransar. Fransar, denimt, konjaksbrunt och slitet är väldigt populärt nu till våren och sommaren.

Nu myser jag och T med tända ljus och varmt te, kanske ett avsnitt av ”Ringer” blir det också 😉 Vi har börjat titta på en ny serie på kvällarna, nu har vi sett hela säsongen av Revenge och väntar med spänning tills nya avsnitt börjar! Ringer är bra men långt ifrån lika spännande som Revenge 🙂

 

Älskar dom här lycktor från iittala, har i olika färger med dom rosa är mina favoriter

 

Hittade dessa tuffa jeans och topp på Kappahl till Maja

 

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *