Familjeliv

Sortera Kläder

Jag har sorterat barnens kläder i flera timmar. Sparat de finare kläderna till en till bebis i framtiden, eventuellt, allt det andra ska jag ge bort till ett barnhem i Polen. En väninna brukar köra till Polen regelbundet och då passar vi på att sortera kläder och ge bort till barnen . Det blev 4 stycken stora påsar + en massa vinterkläder. Nu ska jag fixa mig och gå på date med älskling 😉 Hörs sen!

 

4 kommentarer

 • unsimplewoman

  Ahh vilken underbar tanke. Tänkte göra precis likadant tills jag fick veta att alla kläder hamnar i second hand butiker där de säljs…. och nu tror jag inte längre på välgöringsorganisationer….. kanske bara en UNICEF..där jag är världsförälder. Jag skulle fråga dig flera gånger (men vågade inte riktigt tills nu). Du ser väldigt polsk ut… kommer du från Polen? Kram på dig! Ha en fin kväll.

  • ewasverklighet

   Ush sånt är alltid trist att höra, när folk försöker sko sig på de fattiga barnen. Girigheten har tydligen inga gränser. Du har alldeles rätt, jag är född i Polen men bor i Sverige sen jag var 4, kom med mina föräldrar till Sverige på 80-talet. Jag förmodar att du också är från Polen? Roligt att man stöter på någon med samma rötter 🙂 Kram och önskar dig en trevlig kväll!

   • Unsimplewoman

    Verkligen!! Förstår inte sådana människor !
    Ja! Jag är från Polen jag med 🙂 Kul!! Du påminer mig en tjejkompis , så otroligt lika ni är !!!Kram 🙂

    • ewasverklighet

     Haha, Du påminner mig också om någon. Det känns som vi har träffats innan, men du bor säkert inte i Malmö? 🙂 Det ska bli kul att följa din blogg 🙂 Kram och trevlig fredagkväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *