Familjeliv

After Work

God morgon! Idag hann jag bara med en snabb frukost innan jobb. Sitter nu och mumsar på frukt istället, så gott! Jag har fortfarande en fruktansvärt träningvärk i hela kroppen, nästan så att jag inte kan sitta. Så idag blir det vilodag i stället och en date med min man på kvällen, längtar! Jag tänkte att vi skulle gå en sväng till iisa och titta på mulberry  väskor när vi är i Malmö, dessutom har iisa after work shopping idag, så jag hoppas på lite rea 😉 Sen ska vi ut och äta något gott, mormor och morfar kommer över för att passa skatterna. Önskar er en trevlig torsdag!

 

älskar bär!

 

tydligen ska man äta minst en kiwi om dagen för att hålla borta förkylningar

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *