IMG_8812

IMG_8817

IMG_8828

IMG_8806

Idag blev det Emporia för hela slanten.

Vädret har varit kass idag och vad passar då inte bättre än lite shopping 😉

Våra skatter är riktiga”girly flickor” precis som sin mamma 😉 Älskar kläder, väskor, skor och allt annat som man gör när man är en ”girly flicka”. Idag kikade vi lite på nya väskor till hösten och köpte nya baddräkter och underkläder till skatterna, hittade även lite nytt till garderoben. Emporia var fullsmockad med folk, kändes nästan som alla har semester. Ogillar när det är så många människor som trängs! Mormor följde med, ja hon älskar också att shoppa 😉 Vi avslutade vår dag med att äta Kina mat som var faktiskt inget att hurra för!

Nu har jag landat i soffan och väntar på älsklingen som duschar, skatterna ligger redan i sängen och kikar på film.

Ha en fin kväll ni med!

/E