IMG_8632

Kör en gårdagens i dag, känns som det var längesen jag visade dagens outfit och jag vet att det brukar vara väldigt uppskattat 🙂

Detta här hade jag på mig igår när vi åkte på fest till Veronika och Bernardo.

Kavaj och pumps By Marlene Birger, byxor Part two, tee Tommy Hilfiger och väska Louis Vuitton.

Hej söndag!

Hoppas att ni mår bra!

Här är det bara toppen 🙂 Hela familjen vaknade väldigt sent idag, typ lunch tid whops 🙂 vi kom nämligen hem vid tre på natten då vi var på grillfest hos söta Veronika och Bernardo, jättemysigt och massa trevligt folk som vi träffade där 🙂

Kameran fick dock stanna hemma då jag har en regel att aldrig ta bilder till bloggen om jag inte känner alla tillräckligt väl och vet att det är ok att ta bilder, har förstått med tiden att inte alla vill det idag och det respekterar jag fullt ut såklart.

Kvällen var i alla fall helt underbar, massa barn som lekte fint tillsammans och härligt folk med massa positiv energi!

Idag är vi hemma och myser och T ska strax åka iväg och hämta lite sushi till middag som vi tänkte äta framför brasan 🙂

Önskar er en trevlig Söndag!

/E