IMG_7934

IMG_8002

IMG_8021

Så galet nöjd med frisörbesöket idag!

Marina som jobbar på D.sign Hair på storgatan är superduktig och fixade det precis som jag önskade det. Hon klippte håret kortare och ljusare upp det några nyanser. Jag visade bilden på Olivia Palermo och i början sa hon att det kommer nog bli lite svårt att få det precis så ljust som på bilden i och med håret var väldigt mörkt. Men jag litade på henne och det blev ännu bättre än jag hade tänkt mig. 🙂

På eftermiddagen kom mormor och morfar för att kramas, pussas och säga hej då….

I morgon reser dom till min mormor till Polen, en hel månad kommer dom vara borta. Skatterna var väldigt ledsna och Julia grät innan hon somnade. Ja dom är väldigt fästa vid sin fina mormor och morfar….

Men som man säger tiden går ju så himla fort och snart är de hemma igen 🙂

Nu ska jag mysa lite med älsklingen innan vi somnar, vi har knappt hunnit prata idag.

God natt!

/E