Hej söta!

Kikar bara in en snabbis då jag är på väg till frisören nu på förmiddagen, tog en halv dag ledigt och ska nämligen fixa mitt hår.

Här nedan ser ni hur jag har tänkt mig, ja precis så som vackra Olivia Palermo är klippt.

Vi får se om frisören kan få till det precis så här som hon har det, mitt hår idag är uppklippt och i ärlighetens namn så är det dax för lite förändring. Som ni vet så har jag sjukt mycket hår och väldigt friskt och glansigt, brukar inte färga håret så ofta i mitt liv (tack o lov inga grå hårstrån än ) men slingra det i bland. Just nu är håret mörkt brunt (min riktiga färg) men jag är sugen på att ljusa upp det en aning så som Olivia har bilderna.

Ja vi får se vad frisören hittar på 🙂 Spännande!

Ha en fin dag så ses vi snart igen!

oliviap_120376673

/E

405f4262d393dd3daf2483d50d225563