IMG_7871

IMG_7885

IMG_7855

IMG_7859

Lilla skatten med Wilma idag på vår runda. ❤️

Vi gick förbi skatternas gamla dagis och pratade minnen…..

Tänk att det har gått så fort, jag får alltid en liten klump i magen när jag passerar dagiset, så många härliga minnen och jag kan nästan se skatterna framför mig så små leka springa mot mig varje gång jag hämtade dom…så många känslor varje gång jag passerar där….

Livets gång.

Tiden går så fort och varje dag är verkligen en gåva.❤️

Söndag idag och….

Alltså vilken underbart väder!
Strålande sol, och sommarvärme, trots att det bara är  maj.
Vi har försökt att njuta så gott som det går av fina vädret och varit ute i trädgården, dock har stora skatten haft ont i magen hela dagen och jag har varit jätteorolig som alltid när det drabbar något barnen. Vet inte om det är något som hon har ätit i går på kalaset eller bara något annat. Hon somnade vid nio och det känns som hon mår bättre nu, hoppas hoppas!

T har hela dagen hållit på med vårt trädäck, tvättat och slipat och i morgon ska det oljas. Ja men shit så mycket det finna att göra när man har hus….

Nu blir det vänner och mys med älsklingen!

Nattakram/E