IMG_6049

En ny Busnel kappa har fått flytta in i min garderob, älskar den och är säker på att den kommer att hänga med många år framöver. En klar investering!

Det är en liksom skön och snygg basickavaj som jag kommer att kunna bära läääänge då det är en klassiker. 🙂

Gillar att den går att klä både upp och ner. Och så värmer den skönt.

Valde mellan denna fina gråa färgen och sand, älskar grått så det blev den till slut 🙂

Hejsan!

Hoppas att ni mår bra! Här är det bara tipptopp 🙂

Torsdag idag och det känns som dagarna bara rusar i väg. Stora skatten hade tennis idag och lilla skatten playdate med en kompis, jag hann städa och fixa lite inför helgen och nu är T iväg för att storhandla. Skönt att få det gjort på en torsdag så att man kan njuta i morgon och bara ta det lugnt.

Nu ska jag strax bädda ner mina nyduchade små och slå mig till ro i soffan och se på någon mysig film med älsklingen 🙂

Kramar!/E