IMG_7787

Lax tacos till middag idag, en riktig favorit här hemma och skatterna gillar denna varianten så mycket bättre än den vanliga med köttfärs. Himla gott och faktiskt nyttigt också 🙂

Älskar att äta det med lime och massa koriander!

Hej i stugan!

Det här med vardagar, jag har skrivit det så många gånger förut. Men skriver det ändå . Vardagar kan vara så mysiga om man ställer in sig på det och inte längtar efter ledigheten hela tiden. Självklart är det semestern och helgen och allt det där som man tycker är roligast, men man ska absolut ta sig tid att uppskatta och njuta vardagen som till exempel en helt vanlig torsdag.

Idag är det sol och moln om vartannat, typiskt svenskt sommar som man brukar säga. De kommande dagar bjussar på regn & rusk och snål temperatur, lite trist faktiskt men förhoppningsvis kommer värmen tillbaka snart.

Värmen som vi hade i maj är helt borta, konstigt att det nästan alltid är så, 30 grader i maj och sedan vänder det i juni till max 20 grader….

Just nu sitter vi bänkade i soffan för att heja på Polen som spelar idag mot Tyskland, så spännade! Hoppas att Polen vinner!

Ska hinna slänga ihop en fruktsallad innan matchen börjar. 🙂

Ha en fin kväll!

/E