IMG_1154

IMG_1155

Idag fyller vår fina Wilma 3 år, finaste vovven!

Wilma älskar mackor med skinka mest av allt, så det var det hon önskade sig såklart 😉

Redan 3 är, helt otroligt så fort tiden har gått.

IMG_1171

Lördag kväll och vi sitter och myser och hejar på Sverige! Heja! Heja!

IMG_1167

T kom hem idag med denna vackra buketten, så fin!

Jag älskar helgen och familjetid. Jag känner sån glädje, att få vakna upp i trygghet med alla jag älskar i samma hus. Att få känna så mycket liv fast det inte är någonting som rör sig utanför fönstret. Huset vaknar, det väcks till liv. Julia brukar sitta och pyssla på morgonen och Maja brukar sitta vid datan…Jag och T brukar oftast få sovmorgon nu när barnen är större.

Jag är världens lyckligaste. Men jag känner sån sorg. Hur ska jag kunna skydda mina barn mot ondskan i den här världen. Jag vill ta alla jag älskar under mina vingar och fly. Fly till en plats där ingen ondska kan nå oss. Vad händer med världen där ute? Den ondskan som vi i Sverige tidigare inte varit rädda för har nu kommit. Jag är rädd, rädd för att fött barn till den här världen som verkar ha glömt bort vad kärlek och omtanke är. Låt det ta slut.

God natt

/E