Hej söta!

Tänka att det redan är fredag, veckorna passerar så fort….eller är det bara jag som tycker det:)

Vi har fått lite ordning nu i skatternas rum och bara en sån sak känns toppen. Funderar att beställa en stor eos fjäderlampa till stora skatten och den lilla som vi har i sovrummet kommer i stället att få flytta till lilla skatten. I sovrummet funderar jag på en mässing lampa, lutar lite åt svenskttenn som är så himla fin 🙂

IMG_0516

Min fina make överraskade mig med 2 fina paket från min favorit designer, ingen mindre än Louis Vuitton 🙂

Så himla tacksam jag är, ja för allt här i livet, mest tacksam är jag för min fina familj som jag älskar så högt, utan dom vore mitt liv ingenting.

Jag sätter så stort pris på allt min man gör för vår familj och jag är så tacksam över vilken fin man och pappa han är, då menar jag inte bara för att han brukar köpa presenter till mig utan för att han älskar mig och skatterna så mycket och alltid ställer upp för oss, no matter what. Jag har insett med åren att inte alla har en sådan tur.

IMG_0510

Vad som gömmer sig i dessa fina paket får ni se en annan dag 😉

IMG_0527

Ikväll blir det först tennis sedan hem och tacos, tända massa ljus och idol!

Ha en fin fredag!

Kram/E