pigalle1

Här kommer lite bilder från vår sista kväll från restaurang Atelier, på fjärde våningen av Hotel Pigalle.

Hela dagen spenderade vi på Liseberg och det var så himla roligt, både jag och T var som barn på nytt 🙂

Skatterna älskade det!

w620

Sedan tog vi taxi tillbaka till hotellet och duschade och gick upp till restaurangen Atelier för att mysa och äta gott.

I Hotel Pigalle kan du äta i en restaurang med tillhörande takterrass samt både dricka champagne och checka in i baren.

Restaurangens meny anpassas efter säsong och består just nu av fisk kött och vårens primörer.

w1200

IMG_7547

Vi började kvällen med ostron och champagne

IMG_7543

Finaste skatter❤️❤️

IMG_7510

IMG_7511

IMG_7521

IMG_7549

Skatterna valde Hängmörad ryggbiff och tomater på flera vis, tryffel & steksky.

IMG_7571

T åt Iberico de Secreto med
kimcheekål, Valencia mandlar & soyamajonnäs.

IMG_7574

Jag åt linfångad gulfenad tonfisk med
svarta oliver, surdegsbröd & Parmesandressing, himla gott!

Till alla huvudrätter kommer ett fat med härliga primörer!
Betor, bönor, rädisor och annat gott som hör sommaren till.

IMG_7566

IMG_7563

Till efterrätt blev det vanilj glass med jordgubbar och blåbär.

hotel-pigalle

En härlig restaurang och tak terassen var supermysig. Det är verkligen en liten oas mitt i centrala Göteborg!

Hit vill vi komma fler gånger 🙂