IMG_3740

IMG_3744

IMG_3756

IMG_3754

Idag har vi inte gjort många knopp, bara softat, ätit pizza och tittat på massa familjefilmer tillsammans, mysigt!

I morgon jobbar T och jag och skatterna är hemma och fortsätter att mysa, hoppas att vädret blir lite bättre så att vi kan hitta på något kul.

Idag tänkte jag tillbaka på 2014, året började rätt så tufft då T:S älskade farmor lämnade oss så där plötsligt. Det var tufft och det tog tid att för oss att acceptera det. Jag har insett vilka som är min närmaste familj och vänner och prioriterar bort all ond karma. Livet är här och nu, förstår inte människor som tror att de kommer att leva för evigt. Jag är så tacksam för detta här livet och min fina familj.

 Min T….Jag älskar honom till månen och tillbaka, (fast ibland kan vi bråka och bli osams som alla andra såklart, mest om småsaker som det blir ibland hemma, vem tar tvätten, vem städar här hemma osv). Dock är alltid våra bråk så kortvariga och vi går aldrig och lägger oss osams, så jag tycker knappt de räknas 😉 Vi är ett sjukt bra team som har så himla roligt tillsammans!

 Jag vet att han skulle ta ner månen till mig om jag önskade så ;)❤️

Vi har fått två finaste skatter (och funderar på en tredje) ;)! De är så himla fantastiska på sina egna sätt. Maja är så duktig och ordentlig i skolan och kommer alltid hem med så bra resultat och nästan alltid alla rätt på proven. Julia för hennes livsglädje och kreativa ådra och för att hon emellanåt driver mamma till vansinne med sin envishet 😉 Jag älskar dela mitt liv med er, jag skulle gå i tusen bitar om ni inte fanns. ❤️

Jag påmints varje dag av hur välsignad jag är, vilken fantastisk familj jag har, vilka underbara vänner och inga större problem alls. Alla har vi ju våra saker som vi bär på, mår dåligt över och alla dagar är ju alltid super bra. Men jag skulle aldrig någonsin byta ut mitt liv mot någon annans.

Med dessa ord säger jag God natt!

Massa kramar!

/E