IMG_0072

❤❤❤IMG_0066

Just nu, soffan och tända ljus. 🙂

Tiden går så snabbt mellan jobb och nattning av små och då jobbar jag ändå 80%. Hur hinner man med allt?

Lilla skatten har blivit så grym på att simma och det är så himla kul att sitta där på bänken och titta på.  Är så himla stolt över mina barn, våra finaste älskade flickor! Stora skatten kom hem i går och berättade att hennes lärare hade velat att prata med henne efter lektionen, hade då sagt till henne att hon tycker att Maja är så jätteduktig i skolan och sköter alla sina läxor perfekt 🙂 Och det är hon verkligen! Jätteduktig! Det första hon gör när hon kommer hem är läxor, är det prov så sitter hon och pluggar flera veckor innan och får alltid alla rätt. Ja stolta föräldrar är vi, ingen snack om saken!

Är det något jag är tacksam över så är det att jag fick äran att bilda familj med just T. Det är så stort att man inte kan förklara.

Livet är så vackert att hjärtat sprängs när små liv kommer till vår jord. Våra barn som får växa upp här är lyckligt lottade och mitt hjärta blöder för dem som föds in i osäkerhet och krig.

Barnen. Det finaste och bästa vi har! ♥

Nattakram/E