Familjeliv

Fredagsmys och minnen

Barnen har fredagsmys med en bra film, godis , chips och lite annat gott och jag väntar på T som står i duschen. T köpte ett nytt vin idag från Moberg, rosevin och det är ju bara så gott!  Rosevin får mig alltid att tänka på vår och sommar 🙂 Ung och galen satt jag på lilla torget en sommar för länge sen, och sippade på ett glas rosevin med massa vänner…då kände man att man ägde hela världen. Det var disko, fester, träningar och skolan som gällde då. Allt annat spelade liksom ingen roll….Det kan ta tid att hitta sin plats och vem man är, vart man står och vart man är på väg, ja finna sig själv helt enkelt.

Men nu är jag i alla fall här,10- 15 år senare med mycket i bagaget, två underbara skatter och en kärleksfull man, Happy! 🙂

Tänker ibland tillbaka på den tiden…men vem gör inte det 😉

Nu kommer T…sushi och en spännande thriller!

 

 

Nya fräscha tulpaner fick följa med hem idag. Tulpaner=vår 🙂

Önskar er en trevlig Fredag kväll!

Kram/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *