Hej söta ni!

Var nu några dagar sedan jag kika in här men är inne i en riktigt intensiv period på jobbet och har spenderat alla kvällar denna vecka med familjen därför har det inte funnits så mycket tid över. Om knappt en vecka åker vi till finaste Paris och allt på jobbet måste då vara tipp topp när jag är i väg på semester.

Längtar!, men kommer att sakna världens finaste skatter så mycket. De stannar med mormor och morfar och kommer ha det hur bra som helst och bli bortskämda till tusan, precis som det ska vara 🙂

Denna helg för min del är planlös vilket känns skönt. Jag behöver det, jag behöver lite återhämtningstid. Nästa vecka kommer vara väldigt intensiv innan vi åker och jag måste bara ladda batterierna.

IMG_2255

Weekendflowers, för ingen helg utan friska blomster! 🙂 Denna gången blev det vita Gladiolus.

Har ni haft en bra helg so far? Några roliga helgplaner?

Njut helgen!

Kram/E