0000130_forgylld-med-vit-swarovski-kristall

0000160_lilla-fjarilen-akta-guld-18-k-och-diamant-001-ct

0000176_mellan-fjaril-akta-silver

0000182_amulett-vuxen-15-cm-diameter-akta-925-silver

Önskar mig någon av dessa fina smycken som Carolina Gynning har designat, alla är så där supersöta och liksom perfekta både till vardags och fest.

Jag har märkt att jag gillar lite mindre och mer diskreta smycken än stora halsband, det är fint att ha det ibland men jag trivs bättre med mindre smycken, det känns mer som jag.

Den finaste halsbandet jag har är såklart med skatternas namn, Alaska Guld gjorde den på beställning. Love it! Sen har jag ett halsband i vitt guld med en diamant från T som jag fick när stora skatten föddes och den brukar jag ofta ha på mig. Klassiskt och gulligt. Fick också örhängen med diamanter i vit guld när lilla skatten föddes och de passar perfekt till halsbandet. Det är liksom komplett och är minnen,  jag kommer aldrig att tröttna på dom!

Nu på sista tiden har jag ju fastnat för rött guld men tycker nästan att dessa fjärilar som Carolina har designat passar bättre i silver. Eller vad säger ni?

Ni hittar alla hennes smycken här.

Nu vänner kallar sängen, så slut ikväll!’

Hoppas att ni har haft en mysig tisdag! Imorgon är jag hemma med skatterna då det är studiedag och jag har en lång lista på vad som ska fixas här hemma 😉

Nattakram/E