God kväll raringar!

Kom hem för en timme sen från träningen, helt slut med andra ord! Det blev sen träning även idag, hann inte riktigt att komma iväg tidigare, måste bli ändring på det!

Har i alla fall hunnit att ta lång skön varm dusch och ligger i soffan med T och myser en stund innan sängen kallar. Den 28 augusti ska vi fira 15 år tillsammans, helt otroligt att jag har spenderat nästan halva mitt liv med T, hur fort har inte det gått liksom?! Helt galet om du frågar mig och jag minns fortfarande som det var igår när vi träffades för första gången….

Bjuder på en gammal bild på oss, här var jag kanske  21 år och T 26?! 🙂

IMG_1562 (2)

Love you T! Du gör mig lycklig inne i hjärtat! ❤

Två finaste älskade skatter har vi fått!  Det är så konstigt hur snabbt livet går när man får barn. All tid får ett perspektiv och man känner hur de växer nästan varje minut. ❤❤

Livet är så fantastiskt vackert att det nästan gör ont!

Nu ska jag snart i säng här och jag önskar er alla en god natts sömn. I morgon vaknar vi till fredag! Wihooo!

Kram/E