IMG_6931

IMG_6924 (1)

På morsdag fick jag världens finaste bukett från min älskade familj och den är precis lika vacker än idag 🙂 Just såna buketter gör sig så bra i DAGG-vasen tycker jag!

Idag har det varit en lugn dag efter jobb och skola, lilla skatten hade en kompis med sig hem och lekte fint och stora skatten bestämde att hon skulle göra dagens middag idag. Hon har nämligen blivit jätteinspirerand av ”sveriges yngsta mäster kock” och vill testa att laga mat ibland, roligt tycker vi såklart!

Middagen blev supergod, stekt kött med kokt potatis, sallad och limesås. Duktig tjej! Synd att jag inte fotade för hela familjen gav maten tummen upp! 🙂

Nu har skatterna duschat, läxorna är gjorda och skatterna tittar en stund på tv, jag däremot ska ut och springa min rund!

Önskar er en trevlig kväll!

/E