1996_b476abad66-c

Denna fina västen från Lexington står högt på min önskelista, så himla fin och rosa precis som jag älskar!

När dagarna är lite kyligare skulle den vara perfekt att ha till jobbet eller ute med skatterna och hunden. Får kanske önska mig en sådan till morsdag som är om några dagar 😉 Västen är helt slut på nätt men jag vet att den finns kvar i butikerna i Malmö och Lund 🙂

factory_oddmolly_0015_1

factory_oddmolly_0016_3

Gillar också tokmycket dessa två koftor från Odd Molly som finns på factory i Malmö.

Så himla snygga till ett par slitna jeans eller kortbyxor i sommar!

God morgon söta!

Här är det en trött mamma som traskade till jobbet idag men några koppar kaffe gör nog susen 🙂

Då är det redan onsdag och vi är redan i mitten av maj, helt sjukt att tiden går så fort! Kan ni tänka er att det är sommarlov och semester snart?

Vår sommar kommer innehålla massa roligheter som jag ser fram emot, Greklandresa, Stockholm 2 dagar och Gotland i en vecka…sen tänkte jag och T rymma till Ystads saltsjöbad någon weekend och mysa till det, kanske redan i början av juni 🙂 Har ni aldrig varit i där kan jag verkligen rekommendera! Åh, vilket fantastiskt ställe det är!

Måste rusa cupcakes!

Ha en nu en skön onsdag så ses vi kanske sen!

Kram/E