IMG_0138

Dagens idag, skjorta Tommy Hilfiger och jeans Gina T (mina favo just nu, så sköna att jag skulle kunna bo i de)

God kväll söta!

Har haft en lång dag idag! T hämtade skatterna efter skolan och jag passade på att stanna lite längre på jobbet.

När jag slutade för dagen så bestämde jag mig för att köra till nova lund för att hämta mina tavlor som skulle ramas in, när jag parkerade bilen framför nova så ville jag ringa T för att höra hur det var med skatterna och säga att jag blir lite försenad till middag, men då kunde jag inte hitta min mobil. Jag blev jätteirriterad och skitstressad, kan inte leva utan min mobil! Bestämde mig att ta det lugnt och fixa det jag ska och köra hem så att T inte blir orolig när han ringer och jag inte svarar.

Hämtade mina tavlor och hann även en snabbis på Gina och sedan tillbaka till bilen. När jag tittade på klockan tog allt som allt 40 min, lugnt tänkte jag.

Men så fel jag hade! När jag kommer ut på motorvägen hamnar jag plötsligt i den värsta trafikstockning ever, ja jag kan säga så här, det är en 110 väg från Lund men jag fick köra i 5-7 kilometer i timmen, utan mobiltelefon 😉

Ja och T var skitstressad när jag kom hem, han hade ringt mig typ 100 gånger och när jag inte hade svarat trodde han att något hade hänt och funderade seriöst på att ringa snuten 🙂 Grrrr!! Vilken eftermiddag! Tror det dröjer länge innan jag glömmer mobilen igen 😉

Nu har jag nattat skatterna och ska strax lägga mig i badet en stund, behöver verkligen varva ner och bara slappna av 🙂

NATTAKRAM

/E