God kväll och snart God natt 😉

Vilka härliga dagar vi har haft i helgen, jag har tankat så mycket sol!

Jag hann t.o.m känna vårkänslor. Sen att skatterna har lekt ute med kompisar hela dagar långa och vi vuxna kunde sitta ute i solen och dricka kaffe. Bara en sån sak!

Vad tycker ni om gårdagens final? Jag är såklart lite besviken att det inte gick så bra för Helena men tävling är en tävling och den som får flest röster vinner såklart.  Jag tycker i alla fall att det var rätt tjej av de två det stod mellan på slutet som vann. Jag har jättesvårt för den andra låten ”Busy doing nothing at all”, så tjatig så öronen håller på att ramla av! Så jag vart glad att Sanna tog hem segern med sin fina ballad! 🙂

IMG_3869

Ni kan ju gissa vem lilla  skatten hejade på 🙂  Alcazar med en kul landning i discokula och snygg dans som gick nog hem hos många barn.

Speciellt när de hade visat Alcazar tusen gånger på Bolibompa 😉

Hoppas att ni också har haft en härlig helg!

Nattakram

/E