Hej från oss!

Så härligt att vakna till sol!

Det känns i kroppen att jag inte är helt kry för jag skulle lätt kunna sova dygnet runt. Men nu är det lördag, skatterna strosar omkring i pyjamaser och vi kan ta livet med ro. Bara en sån sak gör att man inte vill ligga och sova bort tiden. Tiden tillsammans.

Är så lycklig lottad! Tänk att vi skapat det liv vi alltid drömt om! ❤

IMG_3843 (1)

Finaste rosor på internationella kvinnodagen ❤

Tänk att det finns så många bittra olyckliga människor på denna jord som aldrig är nöjda med livet. Tycker nästan lite synd om dom men samtidigt känner jag att man själv väljer hur man lever sitt liv.

Man växer varje dag som människa, får helt andra ting som är första prioritering och man lär sig enormt mycket om vad som är livet, verkligheten och vilket ansvar man bär. Ett ansvar och en kärlek man aldrig kan ana eller föreställa sig innan man får barn!

Livet är en gåva – ta vara på varje dag! 

Happy Lördag!