IMG_8469

Idag kör vi en lördagens outfit istället, blus och halsband Marlene Birger,kjol Gina T och skor Acne.

Hej söta!

Klockan 4 på natten ringde telefonen och det var Ts pappa som sa att Ts farmor blev hämtad av ambulansen för att hon kände sig jättedålig i natt. Hon är 89 år gammal och har diabetes, vi har varit lycklig lottade att få ha henne hos oss så länge och man tar lätt för givet att hon alltid kommer att finnas här.  Vi hoppas verkligen att hon får leva minst 100 år men när man får ett sånt samtal mitt i natten börjar man bli rädd och inser att livet är så skört.

Jag kunde inte somna och lovade mig att vi ska ringa oftare och spendera mer tid med henne så fort hon kommer hem igen.

Jag inser hur viktigt det är att inte ta någon för given.

Jag tänkte också på min egen mormor som jag inte sett på så många år….

T  sa till mig i natt, Ewa, vi måste i år åka till din mormor så att hon får träffa barnen snart…

Livet är här och nu och i morgon kan det vara för sent…

Jag vill aldrig se tillbaka och ångra… 

Ta aldrig någon för given, håll varje person nära ditt hjärta därför att en vacker dag kanske du vaknar upp och inser att du har förlorat någon som har varit så viktig i ditt liv!

Glöm aldrig att pussa och kram dom du älskar!