Idag åkte jag och lilla skatten till emporia för handla födelsedags presenter till stora skatten som fyller år nästa vecka.

Högt uppe på hennes önskelista är det kläder från Hollister.  Så vi packade oss i bilen och hämtade mormor som också ville följa med och körde mot emporia. Lilla skatten hade själv sparat pengar till storasyster och stod länge och valde till sin storasyster, hon ville inte spara en enda krona till sig själv, alla hennes pengar skulle gå till Majas födelsedags present.

Det är kärlek och jag smälter i mamma hjärtat! ♥♥

IMG_8472

IMG_8479

IMG_8496

IMG_8489

Efter shoppingen blev det lite Yollibox som är ett måste när man är på emporia.

Mindre roligt var att när vi kom hem så fick Lilla skatten feber. Hon fick stanna hemma idag för hon vaknade med ont i halsen, men under dagen klagade hon inte så mycket och verkade hur pigg som helst. Planen var att i morgen skulle hon tillbaka till skolan men som det ser ut nu får hon stanna hemma med mormor och krya på sig. Lilla fina älskade skatt! ♥

Strax är det sängen som kallar, både jag och T är helt slutkörda!

Nattakram!

/E